maandag 21 november 2016

jumbo folder week 42

Jumbo brochure met informatie over de winkel. IEC supermarkt. Zoals de Jumbo aanbod deze week. Jumbo winkels in de buurt. bieden Jumbo • Modern jumbo folders ... • Elke • Activiteiten met betrekking tot jumbo uit het dossier deze week. Het aanbieden van Supermarkta aanbieding / Vertaal deze pagina voor Jumbo Jumbo - jumbo folder week 42 Zie de laatste aanbiedingen en de prijzen van de brochure van de Jumbo.

De folders Jumbo nieuwste. Zie het aanbod in de week en hebben een uur winkels begonnen Jumbo. Vergelijk deals met voedsel - biedt brochure Jumbo

Jumbo is een Nederlandse supermarktketen Jumbo Groep Holding gedachten, die worden gehouden door Stichting afgestudeerd aan de Group Holding. Tussen 2005 en 2012, en werd de Jumbo supermarktketen grootste seconde Nederland. Werken (met inbegrip van hoofdkantoren en distributiecentra) rond 60.000 mensen in het jaar 2016 gebeuren kort na de bestelling van de grote supermarktketens de Boer en C1000.

Gaat Jan en Anita Meurs 18 oktober 1979 in een kerk gebouw dat ooit in Lourdes Plaza 10 supermarkten was geweest Jumbo Tilburg. folders De naam komt van een concurrent graden Van Jumbo in Tilburg, Torro.