zondag 11 december 2016

dekamarkt folder week 35

Een uitgebreid overzicht van de meest recente brochure DekaMarkt Wat DekaMarkt brochure executives deze week? dekamarkt folder week 35 Zie alle online handleidingen en directories DekaMarkt Molenstraat Twello geopend.

Brochures Laatste Dekamarkt boekje deals in de opening week en vond een winkel Dekamarkt Dekamarkt prijs voor reclame, promotie, het aanbieden van aantrekkelijke en directories Dekamarkt online directory van Dekamarkt schuine kopen iets meer dan. ook kijken naar de openingstijden Dekamarkt in uw omgeving.

DekaMarkt Nederlands bedrijf de verkoop van een reeks van supermarkten in actie DekaMarkt lid Superunie aanwinst voor de Nederlandse supermarkten.
geschiedenis
DekaMarkt eerst geopend in 1941, de verkoop van levensmiddelen in Velsen Noord-geopend Dirk Kat in 1955 opende de eerste winkel van het IJmuiden vers brood, vlees en groenten zijn DekaMarkt naam werd voor het eerst gebruikt in 1969, toen in het kantoor. Zaandam geïntroduceerd in 1986 in de naam van de zogenaamde DekaMarkt woord "Deka" komt van de naam van Dirk Kat.

In 2001, de winkel is onderdeel van een groep Detailresult B.V. op reclamefolder de Nederlandse supermarktketen - Dirk van den Broek, zowel nu beschouwd als een van de namen.