donderdag 1 december 2016

hornbach folder tuin

Hier vindt u alle de huidige directory en het patroon van HORNBACH Ontdek vindt onze brochure of download de map van uw keuze! HORNBACH - hornbach folder tuin de bouwmarkt online.

Hornbach boekjes en folders om informatie over wat elke week heeft Hornbach bouwmarkt Hornbach in de gemeenschap deze brochure Hornbach Hornbach geldig op de laatste proef op te slaan. Kijk voor speciale aanbiedingen op de flyer van deze week en vond dat de tijd Hornbach Hornbach-winkels in Kerkrade | flyers en kortingen vandaag.

Hornbach, een Duitse bouwmarkt te vinden chain aanbieden van doe-het-producten en doe-het-zelf. Tot maart 2014 is 21% in handen van Kingfisher plc, een vennootschap in het Verenigd Koninkrijk, OOK, die B & Q en Castorama ketens, reclamefolder DIY Kingfisher verkoop voordelen bezit als het van plan is om uit te breiden naar nieuwe markten. zal in rechtstreekse concurrentie met de lancering van Kingfisher Hornbach-winkels in Duitsland, Screwfix en Brico Depot winkels in Roemeniƫ, waar Hornbach opereert.

In het fiscale jaar 2007/2008, de nettowinst daalde met 24% tot 48 miljoen euro € nadat het bedrijf meer uitgegeven aan reclame en nieuwe winkels.